Oxfilé i ugnHär serverat med gratinerat mos och rivna morötter. Årstid: Hela året Personer: 4 Receptet är ej fettsnålt. Träffar: 2978
Du behöver följande ingredienser till detta recept oxfilé i ugn.
Tillvägagångssätt för oxfilé i ugn:Skär köttet i små biffar och stek dessa i stekpannan några minuter. Härefter läggs köttet i ett ugnsfast fat. Champinjonerna delas och steks sedan i stekpannan, lägg de stekta champinjonerna ovanpå köttet tillsammans med sparrisen. Häll ca 1 ½ dl av sparrissaften i stekpannan tillsammans med grädden och tomatpurén, låt koka ihop och smaka sedan av med salt och peppar. Häll såsen över köttet och ställ in hela fatet i ugnen på 200 grader i ca ½ timme (täck med folié). Sänd in dina egna recept |
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:
62.842 prenumeranter.
|