Ingers KycklinggrytaIngredienser:
Du behöver följande ingredienser till detta recept ingers kycklinggryta.
Tillvägagångssätt för ingers kycklinggryta:Dra skinnet av klubborna. Dela dem i två delar. Bryn i stek- panna runt om och salta och peppra. Lägg över i stor gryta. Skär löken i rätt så stora bitar och lägg i. Skölj paprikorna, ta ut fröna och skär dem i strimlor, lägg i. Töm svampburken med spadet bland det andra. Rör om, lägg i köttbuljongen. Låt puttra tills ni är säkra på att kycklingen är klar. Häll i grädden (efter behov), lite soya som ger färg. Rör om, klart att servera. Själv tycker jag ris är godast till, gärna en grönsallad också. Kycklingfilé går också men då blir ju priset ett annat, även tilllagningstiden då de gärna kan bli lite torra. Sänd in dina egna recept |
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev:
62.842 prenumeranter.
|